Agenda speciale tochten:

Paleis 't Loo - 14 oktober 9:30u

Volle maan steppen - 23 november 20:00u

Bij FitKick steppen wij maandelijks hele mooie, uitdagende en leuke langere tochten. Wij steppen o.a.. van Amsterdam naar Bussum, de Hollandse waterlinie route, rondje Oostvaardersplassen, de Betuwe route. Avontuurlijk, sportief en nog gezellig ook!

Ben je ook al 'verslaafd' aan de stepsport en step je graag nog meer routes. Kijk een op de site van www.toersteppen.nl. Daar staat een agenda met evenementen waar gestept kan worden.

Lessen:

maandag     9:00u –  KickUp
dinsdag     
woensdag   9.00u –   KickUp+
donderdag
vrijdag         9:00u  – KickStart
zondag         9:30u  – KickTour  -1x in de maand, zie online agenda voor data

Kosten:

Losse les           €10,- (incl. stephuur)
Strippenkaart  €70,- (10x incl. stephuur)
Strippenkaart €50,- (10x eigen step)
Priveles           €25,- ( 1 tot 2 personen)

Strippenkaarten zijn 1 jaar geldig.

Niveaus

Bij FitKick worden de niveaus ingedeeld op afstand. Een tocht duurt gemiddeld 1 uur. Ben je fitter en meer ervaren dan leg je een grotere afstand af in dezelfde tijd als een beginner. Bij de toertochten nemen wij ongeveer 2 uur de tijd voor een tocht. Bij deze tochten steppen wij verschillende natuurroutes in het Gooi.

KickStart Het start niveau. Leer de steptechniek onder de knie te krijgen. We maken een tocht van ongeveer 8 km. Een fijne training voor de startende sporter en een goed begin om de steptechniek onder de knie te krijgen

KickUp Het reguliere niveau. Wij maken een tocht van ongeveer 12 km. Enige conditie is gewenst om de groep goed bij te blijven.

KickUp+ Net iets sneller, net iets verder. Afwisselend, 12 km, 14 km, maar ook wel eens 16 km steppen. Echt een lesje voor de ervaren stepper.

KickFamily Zien sporten, doet sporten. Gezellig samen met uw kind op pad. Goed voor de conditie van beiden en ook nog eens heel gezellig om te doen. Vanaf ongeveer 9 jaar (minimale lengte 1.34m).

KickTour Een extra lange tocht. We gaan echt op pad en steppen minstens 20 km. Mooie en sportieve tochten over de prachtige natuurroutes in de omgeving.

KickIndividu Liever zelf op pad. Kijk bij onze: stephuur