Steppen is fun, sportief en makkelijk te leren!

Er zijn verschillende opties om op pad te gaan met de Kickbikes.

Zelfstandig op pad. Na een korte instructie over de steptechniek kan je op pad. Kickbikes zijn te huur voor €10,- p.p. voor 3 uur. Route suggesties zijn aanwezig. 

Route Naarden-Vesting:

FitKick beschikt over 14 Kickbikes. Steppen is zeer toegankelijk en naar gelang de conditie zijn er verschillende routes mogelijk.

Een sportief en cultureel uitje. Na een step introductie gaan jullie, onder begeleiding, een mooie en interessante route rond Naarden Vesting steppen. De route is ongeveer 6 km. Er worden meerdere stops gemaakt waarbij er leuke wetenswaardigheden over Naarden Vesting worden verteld. Het uitje duurt ongeveer 1:15u en kost €15,00 p.p.. Wil je meer informatie, neem contact op via sabrina@fitkick.nl 

Route Goois natuurgebied:

Na een introductie van de steptechiek, steppen jullie, onder begeleiding, een mooie route over de Gooise heide. De route is ongeveer 10 km. Na een introductie tot de stepsport en het begeleiden naar een mooie lunchlocatie vervolgen jullie het uitje met een fijne lunch of koffie bij bv. restaurant Tafelberg of Heidezicht. Jullie steppen daarna zelfstandig terug. Prijs €15,00 p.p., exclusief de kosten in de horecagelegenheid.

Wil je graag sportief meer uitgedaagd worden? Ook dat kan. Informeer naar mogelijkheden via: sabrina@fitkick.nl  

[ninja_form id=2]